followers saye :')

omg! who sweet ? ohh my pandas :* so sweet

stress plus exam, lolXD

         
Assalamualaikum , heyyo awak semua *lambai tangan*  awak semua sihat ? alhamdulillah saya harap awak semua sihat okey. Alhamdulillah , bersyukur kita kepada Allah SWT  kerana kita semua diberi kesempatan untuk meneruskan kehidupan di dunia ini yang hanya sementara untuk memperbaiki kesilapan kita . Jodoh ajal maut rezeki semua ditangan tuhan :-)

okey korang mesti boring gilaaa en ! tengok blog madie takde perubahan langsung rite ? haha okey madie malas edit blog nih :p ampun ampunnn *hulur tangan* hehe, hmm serious malas kot :/ ye lah madie sekarang dah busy sejak dua menjak tiga menjak darab 5 menjak! lolXD haha i mean sejak naik form4 nih banyak gilooo homework !! of course lahh umur makin meningkat , so homework pun makin meningkat . betul tak :p lalalala . okey korang camne belajar ? mcam mana exam sebelum nih ? ada perubahan ? mesti meningkat en , okey tahniah dari saya :) so lepas nih mesti korang rajin gilaaa belajar en ? haha sebab sekarang nih musim "mid year exam" huhu seram wehhh :O mesti lahh kena jawab paper betul2 nih mana boleh tembak jee enn ! haha . okey sumpah madie baru tahu naik form4 nih exam sampai 3 minggu! ohmaiigodd :O *pengsan* heee gilaaa lamaaa . okey mesti parents tak bagi guna lappy :/ hmmm dear crush ohh my twitter , kita nih dah mcm adek beradik rite ? tak boleh dipisahkan , haha alaaaa mcm mana nih :/ terpaksa tgglkan kau untuk sementara wktu! sorry sayang , hehe

wehhh lepas habis jee exam nih esoknyaaa pd 25.Mei.2012 "sambutan hari guru" wuhuuu ^^ bestnyaaaaa , then pada 27.Mei.2012 jengjeng birthday madie okey *kelip kelip mata* :) heee tak sabarnyaaaa . korang nak hadiah :p haha gurau jeee . ehh ehh jap jap korang good luck for your exam , madie tahu korang boleh buat punya , insyaAllah ,, usaha itu tangga kejayaan . so usaha lah ekk . okey lah nak nak study dulu . byeeee awak semua . i'm gonna miss you :'(


hai cute , thanks for reading :D